آداپتورهای دیواری:
این دسته را می توان پُرکاربردترین نوع از آداپتورها دانست چرا که در هر خانه‌ای می‌توانیم چند مورد از آن را بببنیم. توان این دسته از منابع تغذیه پایین است و مستقیم و بدون واسطه به پریز برق شهری متصل می شوند. شاید توان حداکثر توان تولید شده این دسته را ۲۰ وات در نظر گرفت. بیشتر شارژرها و دستگاه های قابل حمل پرتابل از این دسته از منابع تغذیه بهره می برند. این دسته دارای روکش عایق کامل پلاستیکی و معمولا به رنگ مشکی هستند.

آداپتورهای بین راهی یا آداپتورهای رومیزی:
این دسته را گاهی آداپتور بین راهی یا دو طرف سیم نیز می‌نامند. آداپتور های رومیزی نیز از پُرکاربردترین موارد هستند و به واسطه یک سیم برق رادیویی دو شیار به پریز برق متصل می شوند. یعنی در یک سر خود آداپتور با سوکت مادگی رادیویی و در سر دیگر یک سیم و فیش نری آداپتور دارد. باید سر نری سوکت رادیویی کابل برق را به ورودی آداپتور و دوشاخه کابل برق را به پریز متصل کرد. حداکثر توان خروجی این دسته ۱۰۰ وات است. روشنایی‌ها و ال ای دی ها، دستگاه‌های آزمایشگاهی، صوتی و تصویری، مانیتور و لپ‌تاپ و .. همگی معمولا از این دسته بهره می برند.

آداپتورهای صنعتی (آداپتورهای فلزی یا آداپتورهای پانچی):
آداپتورهای صنعتی معمولا دارای روکش و محافظ شبکه ای فلزی هستند و شدت جریان های بالاتری را به کاربر ارائه می دهند. این دسته از منابع تغذیه دارای خروجی سوئیچینگ هستند و معمولا شدت جریان های بالاتری را نسبت به آداپتورهای خانگی و غیر صنعتی ارائه می دهند. خروجی و ورودی برق آن ها معمولا به صورت ترمینال و فیش های ترمینالی است و خبری از فیش و .. دوشاخه نیست. همچنین در شدت جریان های بالا معمولا این دستگاه ها دارای فن خنک کننده هوشمند هستند.

آداپتور ترانسی:
ترانس ها و منبع تغذیه های ترانسی نیز از انواع پُرکاربرد منبع تغذیه هستند. این نوع برعکس سوئیچینگ ها دارای اندازه و وزن بالاتری هستند. البته باید درنظر داشت که معمولا آداپتورهای ترانسی دارای شدت جریان دقیق تر اما ولتاژ نادقیق تری در برابر مدل های سوئیچینگ هستند.